headershadow

Page content

Studentenpakket

Thuis- en uitwonende student

De studentenpakketpolis biedt de thuis- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.

Voor uitwonende studenten is het studentenpakket een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering voor uitwonende studenten dekt de financiële gevolgen van onder meer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis.

Studiereizen naar het buitenland

De doorlopende reisverzekering voor studenten biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is bij de studenten pakket gedekt. Er geldt geen eigen risico. Uitzondering is reisbagage waarvoor een eigen risico geldt van € 50,-. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages. Deze dekking wordt tegen een zeer scherpe premie aangeboden.

Laptopverzekering voor studenten

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering (computerverzekering) biedt de student de kans om hun laptop tegen diefstal en schade te verzekeren.
 

Voor meer informatie, advies, second opinion en/of een afspraak:

Contact knop_website_v2

Afspraak maken knop_website_v2