headershadow

Page content

CAR-verzekering

Constructie All risk verzekering

Bij elk bouwproject gaat er wel eens wat mis. Regen en storm beschadigen een pand in aanbouw. Of uw onderaannemer maakt een fout waardoor er schade ontstaat. Een bouwplaats is bovendien een aantrekkelijk doelwit voor dieven en vandalen. Met de CAR Bouwverzekering  beschermt u zich tegen deze risico’s. Of dit nu voor de duur van één bouwproject is, of voor alle projecten het hele jaar door. Zo bent u verzekerd tegen schade tijdens het werk op de bouwplaats. Ook tijdens de onderhoudstermijn. Bovendien is het transport van bouwmaterialen of onderdelen ook verzekerd. Als u werkt in de burgerlijke- en utiliteitsbouw (b&u) dan bent u wettelijk verplicht om naast de CAR-verzekering een CAR/AVB-verzekering voor bedrijfsaansprakelijkheid af te sluiten.

Voor wie is deze verzekering?

De CAR-verzekering is bedoeld voor aannemers en opdrachtgevers van alle soorten bouwprojecten waaronder: burgerlijke- en utiliteitsbouw, infrastructuur en civiele werken.

Wat is verzekerd?

Schade aan het project is verzekerd, ongeacht de oorzaak. Niet alleen schade door brand, diefstal storm of vandalisme valt onder de dekking van deze verzekering. Ook schade door ontwerpfouten, constructiefouten en materiaalfouten wordt vergoed. U kunt de volgende zaken optioneel meeverzekeren:

  • aansprakelijkheid;
  • eigendommen van de opdrachtgever;
  • hulpmateriaal zoals steigers, bouwketen, loodsen, machines, gereedschappen en werktuigen;
  • eigendommen van personeel en directie;
  • schade tijdens transport van onderdelen of installatie;
  • bedrijfsschade (opdrachtgeverpolis).

 

Voor meer informatie, advies, second opinion en/of een afspraak:

Contact knop_website_v2

Afspraak maken knop_website_v2